Kontakt

ITALI

Salia jonë ndodhet në Firence të Italisë. Prej aty drejtohet aktiviteti ynë për gjithë botën.

Borgo S. Lorenzo, 39-1, 50032 Firenze FI
Telefon: +39 393 89 61 522
Email: info@jola-hasimi.com

SHBA & KANADA

Dega jonë në Amerikë kujdeset për shërbimet dhe produktet tona në SHBA dhe Kandada.

405 Lexington, Suite 803, New York, NY 10018
Telefon: +1 212-390-9574
Email: info@dintegratedproducts.com

SHQIPËRI

Në mëmëdhe, parfumin tonë e gjeni në Tiranë në “Maison De Parfum” dhe COIN Tirana.

Maison de Parfum
Abdyl Frasheri, Pallati 9, Shkalla 5, Ap.40, Tiranë
Telefon: +355 69 253 6666
Email: eprodani@maisondeparfum.eu

COIN Tirana
ABA Business Center, Rruga Papa Gjon Pali II, Tirana
Telefon: +355 4 450 1737
Email: customer.care@gener2.al