01

SHQIPERIA IME
by Jola Hasimi

This perfume is dedicated to Albania.

Shop Now
JOLA HASIMI

PARFUME

Parfumeblack PARFUMES
SHQIPËRIA IME
  • SHQIPËRIA IME

Pse Shqipëria Ime?

Historikisht shqiptarët janë të njohur në mbarë botën për qëndresat e forta ndaj furtunave të kohëve.Përgjatë secilës periudhë kohore kombi ynë ka nxjerrë në pah figura të ndritura që i dhanë jehonë asaj me vargjet e tyre të mahnitshme kundrejtë asaj të quajtur Shqipëri. Veri, jug, lindje e perëndim përshkallëzuan ritmin burimorë të virtyteve shqiptare duke e shpërfaqur në mënyrë briliante, por ne mungesë të një arome.  Tani është koha që Shqiptarët t'i bashkoj edhe një vepër tjetër e nxjerrur me mjeshtëri të përsosur nga kreatorët e njohur Jola Hasimi dhe Nertil Boraj.Ju mirëpresim në përzgjedhjen tuaj të radhës që do fuqizojë edhe më shumë të ashtuquajturën Shqipërinë e Madhe, pikërishtë më shumë dashuri nga ''Shqipëria Ime''!